15.3 C
Valencia
viernes, 20 septiembre 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    Economía concedeix 257.000 euros a associacions empresarials comarcals i entitats de gestió per a millorar la competitivitat industrial

    Otras noticias

    [ad_1]

    Economía concedeix 257.000 euros a associacions empresarials comarcals...

    – Rebeca Torró destaca «el suport a les organitzacions i EGM que dinamitzen la indústria de les comarques de la Comunitat»
    – Les ajudes s’han distribuït entre set associacions empresarials i 12 entitats de gestió

    La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit 257.107,38 euros a través del programa d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat industrial mitjançant accions desenvolupades per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal, i el programa d’ajudes per a donar suport a actuacions que milloren la competitivitat de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupades per entitats gestores.

    La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, ha subratllat que aquestes ajudes «posen de manifest la ferma aposta, el compromís i el suport de la Conselleria a les organitzacions empresarials i a les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) que dinamitzen la indústria de les comarques de la Comunitat».

    D’aquesta manera, ha detallat que les subvencions s’han distribuït entre un total de set associacions empresarials i 12 entitats de gestió. En concret, s’han destinat 146.023,34 euros a l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa, l’Agrupació Comarcal d’Empresaris, l’Associació Empresarial Alzira, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval), l’Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca (Ibiae), l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal) i l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre.

    Així mateix s’han concedit 111.084,04 euros a l’EGM Parc Tecnològic Paterna, l’EGM Juan Carlos I d’Almussafes, l’Associació de Propietaris del Polígon Industrial de Cotes Baixes, l’Associació Administrativa de Propietaris del Pla de la Vallonga, l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Puente Alto, EGM Sud 13 (entre Ríos) Onda, Comunitat de Propietaris del Polígon Industrial Fuente del Jarro (Asivalco), l’Entitat de Conservació del Polígon Industrial Las Atalayas, l’Associació Empresarial Aemon, l’Associació d’Empresaris de la Safor, l’Entitat de Conservació del Polígon Industrial El Rubial i l’Entitat de Conservació del Polígon Industrial Cotes B.

    Entitats de Gestió i Modernització

    Torró ha destacat la importància de les EGM, una nova figura jurídica que contempla la Llei d’àrees industrials, i que està facilitant «la millora de la qualitat i les infraestructures dels parcs empresarials per a fer-los més atractius per a la implantació de nous projectes que generen ocupació sostenible i de qualitat».

    Cal recordar que la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’Ivace, està assessorant els ajuntaments per a facilitar la seua creació en els espais industrials de la Comunitat.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos